';
delimiter image

Naše služby

Transport BENELUX<-> Slovensko / Česko

Preprava balíkov Belgicko, Holandsko, Luxembursko

Ako to u nás funguje?

Osobne prepravujeme (sťahujeme) balíky z presnej adresy odosielateľa na presnú adresu k prijímateľovi (vchodové dvere paneláku/dvere do dvora). Vaše balíky je možné prevziať alebo doručiť aj priamo z/do domu/bytu, cenník za túto službu nájdete v prepravných podmienkach.

Nepracujeme ako sprostredkovateľská firma, takže neprekladáme vaše balíky do žiadnych kamiónov! Celú cestu je balík na jednom mieste a v bezpečí. Je to veľmi výhodné hlavne pre ľudí, ktorí chcú poslať krehké veci alebo už majú zlé skúsenosti s inými (veľkými) firmami. U nás je Váš balík naša priorita. Pracujeme systémom od dverí k dverám a v prípade komplikácií môžete dodaciu adresu zmeniť, ale len do času, pokiaľ sme balík už neskúšali doručiť na prvú adresu!! Balíky sú po celý čas prepravy poistené, v prípade záujmu je možnosť aj extra poistenie.
Dĺžka prepravy je v každom termíne individuálna a záleží to od viacerých okolností, zvyčajne od 1 do 7 dní. Odosielateľa i prijímateľa vždy kontaktujeme sms-kou aspoň deň pred vyzdvihnutím/doručením balíkov s odhadovaným časom príchodu.  

Platbu za prepravu môže uhradiť odosielateľ, aj prijímateľ. Z našich skúseností však uprednostňujeme, aby za prepravu platil odosielateľ.
Spôsob platby: hotovosť (prijímame eurá, libry aj české koruny), bankový prevod po predchádzajúcej dohode (eurá)

Obsah balíka

Je zakázané posielať cigarety, alkohol, zbrane, náboje, chemikálie, rádioaktívne látky, omamné látky, výbušné látky, horľaviny, lieky. Prípadné pokuty bude musieť uhradiť prijímateľ/odosielateľ. Ďalej neodporúčame veci, ktoré sa môžu rýchlo pokaziť a tiež mrazené potraviny.

Ako správne prichystať balík(y) na prepravu?

Veci môžete zabaliť do kufrov, krabíc, cestovných tašiek. Ak posielate televízor, ktorý nie je zabalený v originálnej krabici, musíte ho dostatočne obaliť stretch (naťahovacou) fóliou. Stojan televízora odporúčame odmontovať. Pri bicykloch a inej technike, ktorá sa môže poškodiť či zašpiniť (látkové cestovné tašky, kufre), zabaľte veci do fólie alebo to zabalíme za vás za malý poplatok. Poplatky nájdete v sekcii cenníkDôležité je, aby všetky veci boli dôkladne označené a to nasledovne:

  • meno a priezvisko prijímateľa,
  • adresa doručenia a
  • telefonický kontakt na prijímateľa

Balíky nad 30kg

Prosíme Vás, rozdeľte ho do dvoch alebo viac krabíc (Health and Safety). Platí sa za váhu, nie za počet balíkov. Ak túto váhu porušíte, účtujeme extra 12EUR. Pokiaľ sa jedná o zásielku zabalenú priamo výrobcom (nový tovar z obchodu), prípadne tovar ktorý sa nedá rozdeliť, ten môže byť aj ťažší ako 30kg bez príplatku.

Balík(y) do 20 kg

Ak posielate balík(y), ktoré vážia dokopy menej ako 20kg, platí jednotná cena 36EUR.

EXPRESNÉ DORUČENIE

Našim zákazníkom ponúkame možnosť využiť nadštandardnú službu v podobe expresného doručenia balíka do 48 hodín za príplatok 20EUR.

BENELUX <-> UK

Preprava balíkov je možná aj medzi krajinami Beneluxu a Spojeným Kráľovstvom. Cena za prepravu balíkov je rovnaká, ako medzi Beneluxom a SK/CZ.


Image icon

Potrebujete poradiť?

Sme tu pre Vás! info@trago.sk

SK +421 911 545 001
UK +44 7746 116 451
info@trago.sk
Pracovná doba:
Po - Pia 9.00 - 17.00 hod.